Oostcoaching geeft richting aan je herstel

1 op 1 coaching

De uitwerking van stress kan bij iedereen anders zijn. Waar de één mentale of emotionele klachten ontwikkelt, krijgt de ander lichamelijke klachten. Als deze klachten langer aanhouden dan goed voor je is, wordt iets chronisch. Wat veel mensen niet weten is dat je een chronisch geworden stressrespons kan stoppen met behulp van de kwaliteit van het brein. In mijn coachingpraktijk ga ik samen met jou aan de slag en stoppen we de chronisch geworden stressrespons. Door een combinatie van kennis, systemisch werken en breintraining komen we in de diepere laag van het onbewuste brein. Dan kunnen we de stressrespons stoppen. Moeilijk behandelbare klachten zoals een burn-out of overspannen zijn, slaapproblemen, angst en paniek, faalangst en gebrek aan energie kunnen worden gestopt. Dat levert een hoop op: geluk, liefde, gezondheid en zelfkennis. Zo krijg je je gezonde leven weer terug.

Intake

Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we samen je doel en je coachingsvraag. De duur en de vorm van het traject laten we daarbij aansluiten. Vaak zijn een paar sessies al genoeg om zelf weer verder te kunnen.

Verloop

Ik leer je hoe je bewust kan worden van je eigen overtuigingen en patronen en ik leer je makkelijke technieken die gebruik maken van het bewuste en onbewuste brein en hoe je deze zelf in het dagelijks leven kan toepassen.

Resultaat

Na een paar sessies heb je geleerd om op een gezonde manier om te gaan met de stress die je ervaart, waardoor je klachten af zullen nemen of zelfs verdwijnen.

Kosten

Losse coachsessie voor particulieren
€120 per uur (incl. BTW)

Zakelijk traject:
Werkgevers zijn verplicht gehoor te geven aan signalen die werknemers geven. Volgens de Wet Geneeskundige Behandel Overeenkomst (WGBO) is de werknemer is vrij om een eigen diagnose steller en eigen behandelaar en behandeling uit te zoeken.